Udbrændthed – byg dig selv op igen

Stress kan blive til udbrændthed. Det kan opleves ganske skræmmende, pludselig ikke at have energi, at miste sine kræfter og ikke rigtig kunne noget. Der er dog håb forude, det er en midlertidig tilstand, som ændrer sig, når du får tilstrækkelig med ro. Men det tager noget tid.

Kuren er primært ro, for at dit system kan genoprette sit normale funktionsniveau. Det kan føles enormt svært at skulle holde sig i ro hele tiden, og ikke rigtig kunne deltage i fællesskaber. Det kan føles ensomt og man kan føle sig meget isoleret. Desuden har ens omverden ofte svært ved at forstå, hvad der er galt, og forstå at man ikke bare kan løbe en tur og bide tænderne sammen. Dette medvirker til at skabe angst og uro.

Når man er udbrændt kan man derfor have brug for et fælleskab, hvor man bare kan komme som man er og møde forståelse og spejle sig selv i andre, i den samme situation. Et fællesskab, som kan fungere som et slags anker, hvor man ikke skal præstere, hvor der ikke bliver stillet krav. Man har også brug for redskaber til at finde ro i sig selv, tryghed, ro og tillid til situationen. Man kan have brug for hjælp til at komme ud af situationer, der skaber eller vedligeholder en stressproblematik.

VI tilbyder et fællesskab i form af et kursus der strækker sig over 6 uger, hvor du møder 1 gang om ugen i 2 timer, og møder andre mennesker med samme problematik. Du får mulighed for at spejle dig i ligesindede, som gennemlever det samme. VI mediterer sammen, og du vil få redskaber til at finde ro og til hvordan du klarer angst, uro og bekymringer.

Hold opstart efterår, september 2016. Vi er max 6 deltagere på holdet. Der vil blive gjort meget ud af at skabe tryghed på holdet, da alle er i en sårbar situation.

Pris: kr. 4500,- rabat til studerende, ledige og sygemeldte på kr. 500,- = kr.4000,-.

Kontakt psykolog Camilla Bruun for tilmelding og mere information. Ring på tlf. : 21 18 34 36. Eller skriv en mail til: mail@camillabruun.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *