Psykolog

Her får du psykologbehandling, der virker. Jeg arbejder med dokumenterede terapeutiske metoder. Der er en sandhed i, at forskellige terapeutiske metoder, taler til forskellige mennesker, og at en metode som virker for en, kan være forkert for en anden. Samtidig har jeg gennem årene udviklet en forkærlighed for mindfulnessterapi, som er den terapeutiske metode, som jeg har set have mest effektive og varige resultater, hos flest mennesker, uanset om det drejer sig om alvorlige traumer eller følelser som mindreværd, angst eller tristhed. Læs her hvad videnskaben siger om mindfulness som metode: Mindfulness revolutionerer hjernen

Du kan læse mere om min måde at arbejde på i min blog: Sådan helbreder du dine følelser:

Mange har i øjeblikket brug for krisehjælp i forbindelse med coronakrisen. Jeg hjælper dig med at berolige dit nervesystem og skabe tryghed i dit følelsesliv. Læs mere om krisehjælp her: Psykologhjælp i coronakrisen.

Som psykolog har jeg stor erfaring i at hjælpe mennesker med:

I psykologbehandlingen får du nye evner til at mestre dit følelsesliv, belyse og helbrede følelsesmæssige vanskeligheder. Du vil opdage, hvordan du kan blive tryg ved følelser, oplevelser eller situationer, som hidtil har været vanskelige for dig, og du lærer, hvordan du virkelig kan være tilstede for dig selv, når du har allermest brug for det. Du får mange praktisk anvendelige redskaber, som du efterfølgende selv kan bruge i dit liv.

Vi har i vores samfund en tendens til at forsømme vores vanskelige følelser. Følelser som angst, meningsløshed, vrede, sorg, forvirring, fortabthed, afmagt, skyld, skam, forkerthedsfølelse, nederlagsfølelse m.m. lever ofte en ensom tilværelse i vores indre, hvorfra de skaber problemer i vores liv. Vi får ikke givet disse følelser opmærksomhed, fordi vi ikke ved, hvordan vi skal forholde os konstruktivt til dem. Vi er bange for, at de skal overvælde os, eller vi er bange for at blive dømt, afvist, miste ansigt eller være til besvær, hvis vi taler om disse følelser. Det føles sårbart og ubekvemt, så vi undgår det.

En travl hverdag er også med til, at vi ikke får kigget nærmere på det, som gør ondt. Det betyder, at de vanskelige følelser i os ikke får den kærlige opmærksomhed, de har brug for. I psykologbehandlingen bruges bl.a. mindfulness til blidt, men effektivt, at hele disse følelser. Psykologbehandlingen er også for dig, som har brug for at arbejde med:

 • Sorg
 • Jalousi
 • Studieproblemer
 • Livskrise
 • Posttraumatisk stressforstyrrelse
 • Mobning
 • Ensomhed
 • Sygdom/handicap
 • Identitetsproblemer
 • Ungdomsproblemer
 • Personlig udvikling

Kontakt

Terapien foregår i lyse, smukke lokaler tæt på Rådhuspladsen i København. Adressen er: Vester Voldgade 100 st. tv. 1552 Kbh V.  Jeg tilbyder også online terapi over Skype og over E-mail. Se mere her:  tilbud Hvis du vil vide mere eller bestille en tid, så send enten en mail til mail@camillabruun.dk  Du kan også ringe eller sende en sms til: 21 18 34 36.