Psykolog Camilla Bruun

P1010344 (1)

Psykolog Camilla Bruun

Camilla Bruun er psykolog i Center for selvværd og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet.
Camilla har en bred arbejdserfaring med mange almene psykologiske problematikker, som lavt selvværd, stress, angst, traumer, kriser, parforholdsproblemer, afhængighed/misbrug, depression, kriser, spiseforstyrrelser og problematikker omkring at være særligt sensitiv.
Camilla har arbejdet med mennesker, der er blevet henvist fra deres egen læge. Hun har også arbejdet i Oasis, et behandlingscenter for flygtninge, med fokus på traumer og stressforstyrrelser.
Derudover har Camilla arbejdet på Livslinien i mange år – en rådgivning for selvmordstruede.
Camilla har desuden lavet et forskningsprojekt om, hvad vi i Vesten kan lære af buddhismen, og Camilla har stor praktisk erfaring med mindfulnessmetoden. Hun har selv praktiseret mindfulness gennem mange år, og modtager regelmæssig træning, undervisning og supervision inden for mindfulness området. Camilla er også uddannet kropspsykoterapeut og uddannet i regressionsterapi og videreuddannet i narrativ og systemisk terapi.

Camillas primære fokusområder:

Du er meget velkommen til at kontakte Camilla på tlf.: 21 18 34 36, mail: mail@camillabruun.dk

En tanke om "Psykolog Camilla Bruun"

 1. Tine Kastrup

  Hej Camilla,
  Jeg er i vild rede. og leder lidt rundt omkring efter en person/ et forlob der passer til mig..

  Det skal lige med det samme siges, at jeg bor i Spanien, derfor manglede bogstaver 🙂

  Jeg har haft anoreksi siden 2014 – hvor jeg skulle deltage i en fitness konkurrence. Hvilket aldrig kom til at ske fordi jeg blev for tynd…. Efterfolgende blev jeg sygemeldt fordi jeg ikke spiste, og slet ikke kunne finde ud af at spise uden en kostplan… og blev meget tynd – jeg har faaet psykologbehandling flere gange i mit liv. Forst for angst. Sygdomsangst og ifbm. min sygemelding af min spiseforstyrrelse ogsaa psykolog hjaelp privat og paa riskov.
  Jeg blev raskmeldt et halv aar efetr, at jeg blev sygemeldt med det formaal at rejse til Spanien ifbm. nyt job. Det var en haard nyser og jeg provede at holde kontakten til min psykolog.. Men jeg folte mig rask.. Det synes min kaereste ikke at jeg var, men det skulle han ikke bestemme….

  Jeg kunne kontakte den samme psykolog igen, hende var jeg glad for.. Men jeg har lyst til at starte forfra…

  Mine tanker omkring mad fylder 90% af mine vaagne timer. Jeg kan godt li at vide jeg ikke spiser nok – for saa kan jeg “spare” sammen til at spise ude – her ender det som regl med overspisning.. Jeg ser sort/hvid paa mad… Jeg er enorm fokuseret paa min vaegt – selvom jeg ikke har vejet saa meget som jeg goer nu i et aar – og folk ikke laengere tror jeg er syg… Saa er det bare stadig svaert!!! Jeg onsker hjaelp til at faa et afslappet forhold til mad.. MEN jeg har et andet lige saa stort problem. Jeg elsker ikke mig selv. Jeg elsker ikke min krop. Jeg kan slet ikke li den noegen….. Det er et hylster.. Til trods for, at jeg naermest paa ugebasis i min kontakt med kunderne paa mit arbejde faar af vide hvor smuk jeg er…. Jeg hader mig selv, min krop, jeg straffer den, men ud ad til er jeg nu rask.. normal vaegtig…..

  Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, hvem jeg skal snakke med… Men jeg vil bare saa gerne videre i mit liv.. Jeg er klar.. Jeg har spildt nok aar med anoreksi og had til min krop… Hvis den tid jeg bruger paa at taenke paa mad og hvor klam og hvor meget jeg skal tage mig sammen fylder – saa ville jeg have oceaner af tid til det jeg elsker at lave.

  Det var en lang email… Og den kunne sikkert blive endnu laengere.. Men lad mig hoere hvad du taenker jeg har brug for?? og om du kan hjaelpe??

  Tusinde tak fordi du laeste min email.
  Knus Tine

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *