Hjælp til selvværd

Her kan du købe en lydfil, som hjælper på lavt selvværd. Den er designet, til at styrke selvværd. Hør den fx, når du har følelsen af, ikke at være god nok. Det er en lydfil som både indeholder redskaber fra kognitiv terapi og fra mindfulness, som er evidensbaserede terapeutiske metoder.

”Jeg er ikke god nok”, ”Jeg er en taber”, ”Jeg er et dårligt menneske”, ”en dårlig datter”, ”en umulig kæreste” eller ”ingen vil nogensinde elske mig”, ”ingen vil ansætte mig” eller ”jeg ender helt alene og fortabt, og det er min egen skyld”, kan vi sige til os selv.

Det er ikke rigtigt. Du er og har altid været værdig til at høre til fælleskabet og blive elsket præcist som du er.

Dine tanker om ikke at være god nok, er som regel tanker, skabt i et meget ungt og skræmt barnesind. Tankerne er ikke det samme som virkeligheden.

Lige meget hvad tankerne siger, lige meget hvor insisterende de føles, er det ikke sandheden om dig og din situation. Selv hvis du har tænkt tankerne millioner af gange. Du behøver ikke at tro på det, du tænker.

Det der skal til for at helbrede lavt selvværd, er at du møder den del af dig selv, som ikke føler sig god nok med kærlighed. Du kan lære at være din egen perfekte forældre og at være der for dig selv. Når du giver kærlighed til den side af dig, som føler sig uelsket, forkert eller uværdig til at blive elsket, kan du skabe følelsen af at være elsket, værdig og rigtig inde i dig selv.

Brug vejledningen i lydfilen som en del af din proces med at lære at være der for dig selv og elske dig selv som du er. Hør den, når tanker om eller følelser af ikke at være god nok, er på besøg.

NB: Hvis der er behov for psykologbehandling, kan denne vejledning sagtens supplere, men ikke erstatte behandling.